HERMELOCK CRAFTMANSHIP

Hermelock heeft een wereldwijd gepatenteerd systeem ontwikkeld om kunststofdeksels te produceren die aan dezelfde belastbaarheid voldoen als de klassiek gebruikte metalen deksels.
Door de samenstelling in composietmaterialen zijn deze echter uiterst licht in vergelijking met metalen deksels. Hierdoor zijn ze eenvoudig hanteerbaar en plaatsbaar door 1 persoon. Om geurhinder te voorkomen kan een speciale dichting worden geplaatst. De toepassingen gaan van industrie, watersector, petroleumsector tot voedingssector.
De deksels kunnen geplaatst worden in beton, asfalt, groenzones…
Elke dag vernemen wij van onze klant een bijkomende toepassingsmogelijkheid.
HERMELOCK maakt deel uit van de BSI-groep (eigendom van de Belgische familie Ide). De onderstaande ondernemingen maken deel uit van de groep:

FONDATEL is een Belgische gieterij die een breed gamma van hoogwaardige producten aanbiedt die een referentie zijn in onder andere België en Frankrijk Een zeer grote voorraad en een efficiënte logistieke organisatie liggen aan de basis van zeer korte leveringstermijnen. Resoluut gericht op innovatie, FONDATEL biedt regelmatig nieuwe producten die voldoen aan de verwachtingen van opdrachtgevers en openbare werken bedrijven.

Fabrikant van pvc buizen, gaande van riolering tot sanitair en regenwaterafvoer, tot polyethyleen-, kabelbescherming- en electrobuizen

Fabrikant van rotomoulage-produkten

Meest volledige gamma geulen in polyesterbeton, gaande van belastingklasse A15 tot en met F900, verkrijgbaar met rooster galva, mazenrooster, gietijzer.